Acupunctuur bij pijnklachten

Even een rondje wandelen, afspreken met familie of vrienden, sporten of die leuke yogales volgen. Allemaal dingen die je steeds minder doet. Of zelfs helemaal niet meer. Want je hebt pijn en dat houdt je tegen. Je weet dat het goed is om te bewegen, maar door de pijn heb je er geen zin meer in. Het slokt al je energie op en beïnvloedt je dagelijks leven zó, dat je je leven niet meer kan leiden zoals je eerder deed. Je sociale contacten worden steeds minder en de pijn lijkt je leven over te nemen. Wil je graag weer de normale dingen kunnen doen? Met acupunctuur krijg je je pijnklachten onder controle en kun je weer jezelf zijn.

Acupunctuur werkt bij alle soorten pijn, zoals:

• Rugpijn
• Buikpijn
• Gewrichtspijn (zoals pijn in de knie of elleboog)
• Schouderpijn
• Menstruatiepijn
• Neuropathie (pijn of tintelingen in je ledematen, bijvoorbeeld door chemotherapie)
• Pijn bij (terminale) kanker
• Aangezichtspijn
• Migraine
• Sciatia (hevige zenuwpijn in het been)
• Artrose
• Hoofdpijn
• Nekpijn
• Herstel na operatie

Acupunctuur: de beste behandeling voor pijnklachten

Veel mensen beginnen pas met acupunctuur als ze alle andere dingen al geprobeerd hebben. Zonde! Je hebt dan namelijk al een hele reis achter de rug van verschillende soorten behandelingen en pijnstillers. En al die tijd loop je met pijn. Dat is helemaal niet nodig, omdat je je pijn met acupunctuur snel en makkelijk onder controle krijgt.

 

Acupunctuur behandelt pijn heel effectief en het maakt daarbij niet uit wat de oorzaak is. Het verlicht de pijn of de pijn gaat zelfs helemaal weg. En dat merk je gelijk tijdens je eerste acupunctuurbehandeling. Hoe snel en hoeveel de pijn afzakt, verschilt per persoon en per oorzaak.

 

Dat je pijn weg is, betekent niet dat de oorzaak ook verdwenen is. Acupunctuur werkt bij pijnklachten als een soort pijnstiller, maar dan zonder alle vervelende bijwerkingen. En het is ook nog eens veel effectiever. Je zet met acupunctuur namelijk het zelfherstellende vermogen van je lichaam in gang. Dat is de ultieme natuurlijke behandeling.

 

Waarom werkt acupunctuur zo goed bij pijnklachten?

In de acupunctuur kijken we nooit naar een klacht als een opzichzelfstaand iets. Ik kijk juist naar jou als geheel, naar je lichamelijke én je emotionele klachten. En naar de functies van je organen en de relaties daartussen. Het kan dus best zijn dat je bij me komt met migraine, maar dat ik je vragen stel over bijvoorbeeld je spijsvertering, want alles in je lichaam hangt met elkaar samen.

Door zo naar je lichaam te kijken, kom ik erachter wat er in je lichaam uit balans is. Die onbalans veroorzaakt stagnatie in je lichaam en daardoor voel je pijn. Met acupunctuur breng ik je lichaam weer in balans. Het heft blokkades op die in je lichaam zijn ontstaan en het zet je lichaam weer in beweging, waardoor de energie die geblokkeerd was, weer kan stromen. Dat verlicht de pijn en dat merk je gelijk.

Doordat je minder of zelfs helemaal geen pijn meer voelt, wordt je leven een stuk makkelijker en leuker. Je kunt namelijk weer dingen ondernemen, zoals met je (klein)kind spelen, een wandeling maken, en afspreken met vrienden. Je bent productiever op je werk en je houdt energie over voor je hobby’s.

Wil je van je pijn af en weer helemaal jezelf zijn?

Loop je al lang met pijn en zie je geen opties meer? Of heb je sinds kort pijnklachten en wil je die gelijk aanpakken zodat je er snel weer vanaf bent? Met acupunctuur kom je op een natuurlijke én effectieve manier van je pijn af. Je voelt je lekkerder, hebt meer energie en kunt weer je leven leiden zoals jij dat wilt. Plan gelijk online je eerste afspraak in.

Acupunctuur voor Welzijn

Kraanvogellaan 13, 5221 GA

‘s-Hertogenbosch

Eerste behandeling (60-75 min): € 90
Vervolgbehandeling (45-60 min): € 75

Maak een afspraak en ontdek zelf hoe acupunctuur het verschil maakt.